Фейслифтът на флагмана е с най-висока степен на автономно шофиране

...
 
Фейслифтът на флагмана е с най-висока степен на автономно шофиране
Коментари Харесай

Новата S-класа на Mercedes-Benz спира пред коли и пешеходци

  Фейслифтът на флагмана е с най-висока степен на самостоятелно шофиране
Новата S-класа на Mercedes-Benz е оборудвана със система за засичане на коли и пешеходци, която задейства незабавно спирачките на колата и предотвратява съдбовен случай. В това се увериха стотици фенове на марката, които взеха присъединяване в тазгодишното роудшоу Mercedes-Benz Star Experience, гостуващо през последния уикенд в България. Новият Mercedes-Benz S-класа фейслифт безусловно стопира самичък всякога, когато отнякъде се появи автомобил, нарушил преимуществото, или пешеходец, който върви по платното за придвижване пред автомобила.

В екслузивното шоу с най-новите модели на марката взеха присъединяване посетители и клиенти на новия общоприет представител на марката у нас - „ Силвър Стар Моторс ” и оторизираните му дилъри в страната. Пътуващият изложбен център беше ситуиран на летище „ Лесново ” до София, където се организираха тестови карания с леки коли Mercedes-Benz в четири модула.

 
 Новата S-класа задейства незабавно спирачките и стопира, в случай че на кръстовище друга кола ѝ отнеме преимуществото. Новата S-класа задейства незабавно спирачките и стопира, в случай че на кръстовище друга кола ѝ отнеме преимуществото.
 

В модула „ Интелигентно шофиране ” участниците изпитаха на процедура до къде са стигнали в развиването си колите Mercedes-Benz по пътя към самостоятелното шофиране. В модула за „ Сигурност “  искащите тестваха опциите на колите в рискови условия. Бяха симулирани обстановки зад вола, които всеки се надява да не изпита в действителния живот, само че в случай че изникнат, системите за сигурност на Mercedes-Benz са способни да спасят човешки живот.

 
 Към момента новата S-класа на Mercedes-Benz е автомобилът с най-висока степен на самостоятелно шофиране. Към момента новата S-класа на Mercedes-Benz е автомобилът с най-висока степен на самостоятелно шофиране.
 

В модула „ На пътя “ клиентите изпробваха комфорта и асистиращите системи в колите, които вършат пътуването с Mercedes-Benz още по-приятно, а моделите с технология Plug-in Hybrid демонстрираха най-хубавата композиция от два свята – огромен самостоятелен пробег и ниски излъчвания на СО2. Най-атрактивният модул още веднъж беше на пистата с мощните AMG-модели, след който всеки участник закупи чувството за едно от най-вълнуващите карания в живота си.

 
 За първи път в България беше показан единственият по рода си първокласен пикап Mercedes-Benz X-клас. За първи път в България беше показан единственият по рода си първокласен пикап Mercedes-Benz X-клас.
 

За първи път в България беше показан и новият X-клас на Mercedes-Benz, който е единственият по рода си първокласен пикап, с който марката влиза в изцяло нов сегмент. По време на роудшоуто клиентите на Mercedes-Benz научиха повече за идната поява в България на услугата Mercedes Me Connect, с която автомобилът става част от цифровия свят на клиента.

 
 На летище „ Лесново ” до София се организираха тестови карания с най-новите модели на Mercedes-Benz. На летище „ Лесново ” до София се организираха тестови карания с най-новите модели на Mercedes-Benz.
 
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР